5 Tips voor het runnen van een restaurant

Home / Blog / Restaurants / 5 Tips voor het runnen van een restaurant

Als u een bedrijfs eigenaar of manager in gastvrijheid bent, ontsnapt u niet aan de publieke aandacht, dus geef het voordeel niet weg door te struikelen of niet voorbereid te zijn. Wees klaar om de meest flexibele en betrouwbare van uw marketingactiva te gebruiken – u!

Tip 1: ‘Zakelijk is geweldig’.

Punt. Niets is zo saai als ondernemers of managers die klagen over hoe moeilijk het leven is. Niemand geeft erom. Zelfs als het traag is, vertel ons dan over een van uw slimme medewerkers, interesseer klanten met nieuwe menu veranderingen waar u enthousiast over bent. Mogelijk moet u ‘nep maken om het te halen’!

Tip 2: Steun een doel of liefdadigheid.

Het lokale voetbalteam is altijd een geweldig idee, maar ga verder dan andere groepen die misschien inspirerender zijn en mensen effectiever betrekken. Kindsponsoring via een liefdadigheids groep of buitenlandse hulp en milieuwerk is iets waar u en uw personeel naar kunnen kijken en waar ze trots op kunnen zijn. Maak uw steun bekend, maar bescheiden.

Tip 3:  Houd iets op papier om weg te geven.

Een pagina met uw beste recepten, uw top 10 tips voor het geven van een feestje, informatiebladen over eten en wijn voor klanten die advies willen over gebieden, zijn een geweldige manier om persoonlijkheid aan een bedrijf toe te voegen.

Tip 4:  Controleer de vriendelijkheid en kwaliteit van uw communicatie.

Onvriendelijke voicemail of berichten van medewerkers kunnen uw imago saboteren. Zorg ervoor dat e-mails correct zijn onderbroken en geen spelfouten bevatten, want hierdoor ziet u er ongeschoold uit.

Tip 5:  Kleed je voor succes.

Het gaat niet om labels, maar mensen gaan ervan uit dat je een geweldig leven hebt. Draag moderne kleding en schoenen, zeker buiten de standaard van uw personeel. Een fatsoenlijke bril, een goed kapsel en heren, zorg ervoor dat je een geschoren gezicht of een schone baard hebt. Kenmerkende items zoals oorbellen of een stropdas kunnen een gedenkwaardig effect creëren. Een stralende glimlach te zien met schone tanden en onberispelijke uniformen tonen een grote professionaliteit en beeldherkenning.

 

Bekijk ook

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.