Wat eten we vanavond?

Home / Blog / Keuken / Wat eten we vanavond?

Na een lange werkdag ben je nog steeds niet klaar. Want dan is je huishouden aan de beurt. Een van de grootste problemen die je dan tegenkomt is het eten. Want wat wilt iedereen nou eten? Vaak heb je geen inspiratie of heb je gewoon slechte eters. In dit artikel vind je de perfecte gerechten die je na een lange dag kunt klaarmaken.

Pizza en pasta

Deze gerechten kunnen zeker niet ontbreken tijdens een drukke werkweek. Pizza en pasta zijn makkelijk klaar te maken. Daarbij is het fijn dat je zelf kunt bepalen wat je erin stopt. Ook is het een goed gevulde maaltijd en heb je dus na het eten zeker geen honger meer. Mocht je geen zin hebben in de bereiding ervan dan is het altijd mogelijk om pizza en pasta te bestellen en laten bezorgen.

Stamppot

In de winter mag stamppot zeker niet ontbreken. Met alleen al aardappelen heb je al de basis van een hele maaltijd. Na de aardappelen kun je zelf de gewenste ingrediënten toevoegen zodat je jouw lievelings stamppot krijgt. Ook dit is een goed vullende maaltijd die ook nog is veel vitaminen bevat. Dus als je de winter door wilt komen dan moet je zeker stamppot eten.

Barbecue

Als je juist iets lekkers zoekt voor in de zomer dan kies je natuurlijk voor barbecueën. Je koopt wat vlees en groenten en je bent klaar. Let er wel op dat gemarineerd vlees op de barbecue veel beter smaakt. Je kunt er dan voor kiezen om het zelf te marineren of het vlees al gemarineerd te kopen. Verder kun je dan je maaltijd aanvullen met groenten en andere gezonde producten zoals salade. Mocht je geen barbecue hebben maar toch zin hebben erin. Dan kun je uit eten in Roosendaal bij Amigos waarbij je onbeperkt kunt genieten van het lekkerste vlees.

Gourmetten

Barbecueën moet je altijd buiten doen maar daar is niet altijd weer voor. Als dat zo is dan kun je kiezen voor de binnen variant, genaamd gourmetten. Hier kun je net als bij barbecueën gemarineerd vlees gebruiken. Let er wel op dat je het vlees in kleine stukjes moet snijden. Een groot stuk vlees wordt nooit gaar op een klein gourmetstelletje. Ook kun je net als bij het barbecueën ervoor kiezen om er groenten bij te doen. Zo kan iedereen kiezen wat die erop legt en lekker gaan smullen.

Bekijk ook